Onsdag

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte orkat skriva och inte haft något roligt att skriva om.

Idag var det en väldigt lugn dag i skolan och jag hade körlektion idag med. Det gick bra så man känner att man nästan kan det här nu. Ikväll har jag mest pluggat. Prov i marknadsföring i morgon. Dessutom ska vår projektarbets grupp (Jag, Patrik, Philip och Emil) åka till Burseryds Bruk imorn och ha den första intervjun med dem. Jag och Sandra har också bokat resa till i sommar det blir 1 vecka på Kreta i Juni. Hoppas att det ska bli jätte bra.

Under kvällen har jag skådat en comback i svensk ishockey. Peter "Foppa" Forsberg gjorde nämligen debut i MoDo tröja i kväll. Det var i Ångemanlands DM-final som "Foppa" gjorde debut. Det var kanske inte den bästa match han har gjort. Det syntes att det var ett år sedan han spelade senast. Jag hoppas verkligen att han lyckas komma tillbaka nu när han försöker igen. Jag har annars tyckt att han ska lägga ner sitt hockeyspelande och bli ihåg kommen för en av de största inom svensk hockey. Machen förlorade för övrigt MoDo väldigt överraskande med 8-7 efter Sudden. KB 69 som de mötte spelar normalt i Divsion 1 och började matchen med ledning 6-0.

Hoppas ni har haft en bra dag!

GOD NATT! 

FÖDELSEDAG

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Idag är det 18 år sedan jag föddes. Dagen har iaf startat bra med lite presenter och frukost på sängen. Nu har jag även spelat för första gången själv och lagligt. =) Hoppas det går vägen bara, Har även kollat på resa till i sommar med min underbara Sandra. 


Om några timmar ska man iväg till Gislaved och träna i deras konstgräshall. Det ska bli skoj och springa runt på en grönmatta =)


Jag vill även passa på att säga ett stort GRATTIS till min moster CIZZI som fyller 27 år idag!



Hoppas ni får en bra dag! 


Lördag

Hej Hej alla läsare!

Idag har jag inte hittat på så hemskt mycket. Sov länge och sen körde jag lite. Under eftermiddan såg  jag först matchen mellan Stoke-Manchester City. Det var ingen bra match och det var mest långbollar från båda håll. Efter den matchen var det dags för matchen mellan Skansens IF och HV71. Denna match var rolig för North Banks (HV:s supporterklubb) hade en invasions resa upp till huvudstaden och det var ca. 700 fans där uppe. De fick en hård match ifrån den (mäktiga) Djurgårds klacken som var nästan 2000. Det är roligt när det är en sån bra atmosfär på matcherna. Tyvär så blev det lite stök när HV gör sitt 5-2 i tredje perioden och matchen fick avbrytas en stund. Efter det var det mest en avspelning av matchen, som HV vann med 5-3. Det var roligt att se att HV var så effektiva som de var. Nu väntar ett landslags uppehåll för LG Hockey Games. Där har HV71 3 stycken spelare. Johan Davidsson, Martin Thörnberg och Stefan Liv. Hoppas det går bra för sverige i sin hemma tunering. 

Efter matchen så kom släkten hit och firade min och Cizzis (moster) födelsedag. Vi fyller båda år imorgon den 1/2. Det var en mycket trevlig kväll och Ulrica ( min andra moster) var äntligen hemma igen efter drygt 5 månader i Mozambique. Det var kul och höra lite om hur hon hade haft det och så. Det skulle bli mer vid ett senare tillfälle. 

Nu ska jag och Sandra nog se nån film och vänta in min artonde födelsedag. 

Hoppas ni får en bra dag imorn för det ska jag ha!

PUSS PUSS   

RSS 2.0