Söndag

Börjar med att berätta lite om slutet av gårdagen.

Först ett förtydligande till alla de som inte uppfattat att jag tycker att Frölunda var värda alla tre poäng. Jag är väldigt nöjd med att HV fick en poäng. Även om Frölunda var värda tre poäng så var HV väldigt nära att få hem alla tre poäng när Frölunda var lite skakiga i slutet av matchen. 

Handbollen efter Hockey var inte så rolig att se. Frankrike krossade verkligen våra svenska handbollsspelare. Tyvär kan man inte säga att de stod upp lika bra som mot Kroatien. Det verkade inte som de verkligen trodde att de kunde vinna matchen mot Frankrike. I början av matchen tog de verkligen inte en enda lös boll ute på planen. Tyckte faktiskt lite synd om Per Sandström som ofta räddade första skottet men Frankrike fick alla returer. Men nu ser vi fram emot matchen i eftermiddag mot Ungern och på tisdag mot Slovakien.

Körslaget fick ett ganska tråkigt slut när Magnus åkte ut och missar finalen nästa vecka. Tycker att det var Hanna och Magnus som skulle ut någon av deras körer tyvär så blev det Magnus denna gången. Men det har varit roligt att se så mycket Magnus under några månader i TV-rutan.

Idag så blir det nog lite pluggande, träna och se lite idrott. Det blir nog Bandy Finalen mellan Sverige-Ryssland se den en stund innan man sticker och tränar.

Hoppas ni får en bra Söndag

Ha d gött

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag förstod att du tyckte att Frölunda var bättre, ville bara poängtera att jag också tyckte det. :P Viktigast var ju ändå att United vann igår. Hehe! Ska du inte kolla på Milan då?

2009-01-25 @ 12:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0