Lördag

HejHej!


Då var det dags för ännu ett blogginlägg.


Idag har jag varit med Sandra hela dagen och det har varit mycket sport, hoppas hon inte tyckte det var allt för tråkigt ;) Vi började med att åka skridskor på skolan som ligger typ 100 meter från mitt hus för alla som inte vet. Efter det var det dags för HV att spela igen. Idag var det Skellefteå AIK som stod för motståndet och det var på bortaplan för HV:s del. Matchen som helhet var nog ganska jämn. Första perioden var SAIK det klart bättre laget och det var Stefan Livs förtjänst att det bara stod 2-1 till SAIK efter första. I andra var det HV för hela slanten och de fick ett snabbt kvitteringsmål och sen var perioden mållös. I tredje gick det fram och tillbaka men det var SAIK som hade de bästa chanserna. I slutet av matchen var det däremot HV som gick upp och avgjorde med både 3-2 och i tom kasse till 4-2.


HV:s målskyttar idag var: 2 vardera för Jukka Voutilainen och Martin Thörnberg


De tre bästa för HV var:


  1. Stefan Liv = För andra matchen i rad var Stefan kung på plan och kom idag upp i 40 räddningar

  1. Andreas Falk = för sitt oerhörda slit i Box play och i egen zon.

  1. Det delar Jukka Voutilainen och Martin Thörnberg på för sina 2 mål vardera.


Sedan fortsatte kvällen med att se på Handbolls-VM. Det var premiär för det svenska laget som enkelt kunde köra över Cuba med 41-14. Ska bli roligt att följa det unga svenska laget som kommer till spel i Kroatien.


Sist men inte minst var det dags för KÖRSLAGET med den bästa artisten Magnus Carlsson. Hans kör ifrån Borås gjorde två bra framträdande och var värda att bli kvar. Fast det skulle ha varit Hanna som åkt ut istället för Robert Wells kör. Robert har ju varit bäst alla program och skulle vinna hela körslaget men så går det...


Hoppas ni har haft en bra lördag vad ni nu än har hittat på för något skojigt.


Ha det bra och ta hand om er!          


Kommentarer
Postat av: Joacim

Du skriver att det blvit mycket sport och inte ETT ENDA ord om fotboll. Fy! Själv har jag kollat på United, Arsenal, (skulle se barca men TV4 Sport bara hackade idag) och nu väntar jag på Milan matchen ska sändas på Canal+ Sport1, eftersom HOCKEY störde och livesändningen sändes på Canal+ Sport2.

2009-01-17 @ 22:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0